Den efterspurgte Samsung Galaxy Note 8 – nu er den her

Med et så populært og udbredt mærke som Samsung, er det klart, at man ser frem til en ny model med stor forventning. Og den nyeste, Samsung Galaxy Note 8, lever da også op til det. Med denne telefon får du ikke bare de bedste programmer, en stor hukommelse og avanceret processor, og det mest fyldestgørende kamera til dags, du får det alt sammen pakket ind i et fejlfrit futuristisk design der helt sikkert vil få dig til at stå ud. Udover det er sikkerheden i top, så du ikke risikerer at få din telefon og data stjålet, og mindsker muligheden for, at apparatet bliver beskadiget.

Luksuriøs model: det fås ikke bedre

For at tage mobilens ydeevne først, kan man ikke sige, der er sparet på noget. Samsung-telefonen er udstyret et 3300 mAh batteri, en Octa-core 2.3GHz, og en 1.7GHz-processor der har 6GB RAM. Hukommelsen er på 64 gigabyte, med mulighed for at opgradere med et microDS-kort. Alt dette noget tekniske sprog betyder egentlig bare, at telefonen kan gøre mere end tidligere modeller har kunnet, og gøre det hurtigere. Dets kamera er ligeledes meget avanceret, og er i stand til lynhurtigt at afmåle belysningen, og fokusere på motivet. Mobilen har også mange andre lækre og innovative træk: blandt andet kan man opdele skærmen, så man kan have to apps kørende på én gang, og man kan med Samsungs S-pen markere ting mere præcist, end hvis man brugte fingrene.
Sikker, stilet, mageløs

Ligeledes på sikkerhedsområdet er det svært at finde noget bedre. Ikke bare er telefonen vandtæt, op til en periode på 30 minutter, hvilket muliggør billeder på badeture og nem rensning. Den er også udstyret med en futuristisk Iris-scanner, der scanner din nethinde for at kunne se, om det virkelig er dig, der vil låse den op. Vildere bliver det ikke.
Alt dette kommer i et virkeligt flot design. Skærmen er en såkaldt Infinity-skærm, 6,3” lang, med afrundede kanter. Man får derfor indtrykket af, at der slet ikke er nogle kanter, og giver en fornemmelse af grænseløse billeder – og muligheder. Mobilen fås i sort og guld, og kommer også med et abonnement på 40 gigabyte og Fri Tale.
Hvis du går og mangler en luksuriøs gave til en nær ven eller partner, så er Samsung Galaxy Note 8 et kig værd. Det vil garanteret blive en gave der bliver værdsat mange år ud i fremtiden. Eller køb den selv, og oplev din omkreds’ beundring og opmærksomhed. Afgjort pengene værd.

Læs også:  Samsung Galaxy Note 8 - en kæmpe mobil