Hvad du skal vide om Samsung Galaxy

Måske er du ikke særlig interesseret i telefoner. Det er et perspektiv jeg kender alt for godt, for det var jeg egentlig heller ikke indtil her for nyligt. Du synes sikkert, ligesom jeg syntes, at telefoner måske er lidt kedelige? Det er jo bare de samme ting igen og igen. Der er ikke rigtig nogen som rent faktisk vælger at innovere. Eller jo, du kan måske sige Apple prøver at innovere, men hvis det handler om at fjerne AUX indgange så er det ikke rigtig en innovation som jeg kan indrømme jeg er interesseret i. Nej, det er jo egentlig bare sådan, at telefoner er ved at blive lidt kedelige, ikke? Der er ikke sket det store de sidste par år og det er bare som om, at de kommer med nye telefoner kun for at skulle erstatte dem igen efter et år. Hvis det er sådan du har det, så har jeg dog gode nyheder til dig…
Hvad ved du om den nye Samsung Galaxy? Du kender måske mærket Galaxy og det er et af de der lidt kedelige mærker måske? Men så skal du bare se den nye Samsung Galaxy S8. Den er lige kommet på markedet og står til at være en af de mest innoverende telefoner som nogensinde er udviklet. Med et design som får selv de fedeste Apple produkter til at ligne en IBM computer fra 80’erne så er det altså svært ikke at være bare lidt begejstret.

Hvorfor du skal være interesseret i Samsung Galaxy

Her er grundene til, at du skal lægge din kedsomhed for det moderne telefonmarked til siden denne ene gang og virkelig overveje, om det er nu du burde tage skiftet til en moderne telefon. Først og fremmest er den nye Samsung Galaxy bare hamrende stærk. Dette er godt for det betyder, at selvom der måske går et par år så vil denne telefon altså stadig kunne trække selv flere af de hårdeste apps der er på markedet, det er ikke alle telefoner som kan sige dette. Derudover har den naturligvis en af de mest innoverende skærme man længe har set i mobilmarkedet (måske siden den første iPhone blev lanceret?) Og sidst men ikke mindst har den et væld af forbedringer og features som gør, at dette er en telefon som alle og enhver kan lide, uanset hvad det rent faktisk er man har brug for den skal gøre så gør den ufortrødent.