Ristorante sole d’italia – noget for alle sanser

Restauranten er indrettet med i ægte italiensk stil, med stearinlys på bordene, hyggelig belysning og en masse pynt. Så samtidig med, at du får dine smagssanser stimuleret, er der en hyggeligt stemning omkring dig, som du fx kan nyde med dem du holder af.

Brunch, á la carte eller andre specialiteter

Hos ristorante sole d’italia kan du om formiddagen nyde en lækker brunch. Til frokost kan du vælge á la carte. Brunchen er på italiensk manér og á la carte retterne kan bla. Bestå af lasagne, spaghetti bolognese og spaghetti vegetale. Hver dag kan man spørge efter dagens ret, eller man kan også vælge ud fra et væld af andre italienske specialiteter. Til speciale lejligheder, fx en julefrokost eller nytårsaften, tilbyder ristorante sole d’italia menuer, som man kan bestille i forvejen. Hvis man ikke lige er til den traditionelle julefrokost, er tilbydet oplagt. Til nytårsaften, må maden gerne være lidt eksklusiv, og det må man sige, at den er, med den menu restauranten tilbyder. Det er et udbredt fænomen at bestille mad udefra, og her er ristorante sole d’italia oplagt i sådan en forbindelse.
ristorante sole d'italia

Når du skal holde selskaber

Fordi at restaurantens bygning er fredet, forefindes nogle anderledes lokaler, som emmer af en unik stemning. Dette er svært at finde andre steder i København. Her kan du holde et selskab på op til 90 personer, enten inde eller ude, under et 100 år gammel platantræs krone, hvor der er en god udsigt over nogle ældre bygninger. Dette kan bestilles ved at ringe til ristorante sole d’italia eller ved at sende dem end mail, hvor du beskriver hvad du havde i tankerne, samt hvor mange mennesker der er tale om, og hvornår dit selskab skal være. Forkæl dig og dine med et hyggeligt selskab.

Læs også:  Find job på restauranter i Odense